06 - 38 91 11 32 info@kidsgeldwijs.nl

Blog

Graag nemen wij je mee in “De wereld van money money money…”

Blog Kidsgeldwijs®

Samen sparen

Leuke dingen om voor te sparen dat is wat KidsGeldwijs aanbiedt. Financiële opvoeding kun je inzetten om je kind te leren omgaan met geld. Financiële zelfredzaamheid van je kind kun je stimuleren door zakgeld, sparen en budgetteren. Speciaal voor het sparen voor vakantie of een ander leuk uitje hebben wij de KidsGeldwijs vakantie geld planner ontwikkeld die jullie gaat helpen om op een leuke en creatieve manier samen te gaan sparen. Om zo bij je kind bewustwording te realiseren, hoe je vooruitkijkt naar je doel en daar bewust stappen in zet via sparen om je doel te bereiken.

Lees meer

Lancering Kidsgeldwijs

KidsGeldwijs is inmiddels live en we hebben de lancering op een super mooie locatie, namelijk het theater De Stoomfabriek in Dalfsen gevierd. Op donderdag 25 mei.

Deze middag stond geheel in het thema geld. Veel kinderen van groep 8 waren aanwezig die voor hun examens staan en straks naar het voorgezet onderwijs gaan.Waar moet je allemaal aan denken?

En we hebben nog meer gevierd… want Stichting Jong Geldwijs is van start gegaan & Geldwijs bestaat dit jaar 10 jaar 🎉
Genoeg redenen om lekker uit te pakken!

Lees meer

De week van het geld

Die ene week van het geld, 27 t/m 31 maart, zit er alweer op. Dit jaar was het thema van de Week van het geld ‘Bedwing de bling’. Tijdens de Week van het geld kregen jongeren en mbo-studenten les in hoe verstandig om te gaan met geld, hoe verleidingen te doorzien, en hoe te dromen zonder in de problemen te komen.

Lees meer

Beginnen met zakgeld

Praten over geld, je kunt er niet vroeg genoeg mee beginnen. Maar naast praten is het ook belangrijk dat je kind leert doen! Wil je beginnen met zakgeld, maar weet je niet goed vanaf welke leeftijd je met zakgeld kunt beginnen en hoeveel zakgeld je kunt geven? Met onze tips helpen we je op weg.

Lees meer

Bereikbaar

M-V: 8:00 – 15:30

Actief in heel

Nederland

E-mailadres

info@kidsgeldwijs.nl

Telefoonnummer

06 – 38 91 11 32