06 - 38 91 11 32 info@kidsgeldwijs.nl

Over mariska

Financieel coach voor ouders

Ik ben opgegroeid in een ondernemersgezin. Als klein meisje was ik al druk met geld en sparen. Daarom koos ik op jonge leeftijd bewust voor een fiscale en administratieve studie. Zo kwam ik 26 jaar geleden in de financiële wereld terecht. Door de jaren heen werd mij duidelijk welke kernvragen belangrijk zijn bij veel financiële situaties. Hoe je omgang met geld is en welke overtuigingen je hebt rondom geld staan aan de basis van je money mindset.

De psychologie achter omgaan met geld vind ik erg interessant, daarom volgde ik verschillende studies over money mindset. Inmiddels adviseer ik al 26 jaar over financiën. Vanuit mijn rol als o.a. financieel adviseur, budgetcoach en financieel business coach heb ik veel ervaring opgedaan.

In 2012 begon ik mijn bedrijf GeldWijs Ondernemen. Ik coach ondernemers om de financiële regie te krijgen over hun bedrijf en ik leer ze hoe ze hun bedrijf financieel kunnen laten groeien.

Toen ik moeder werd, werd ik me bewust van mijn rol in de financiële opvoeding van mijn kind. Zo ontstond het idee voor KidsGeldwijs®. Als ouder en financieel expert wil ik andere ouders en kinderen leren om bewust om te gaan met geld. Ik help ouders bij de financiële opvoeding. Er is namelijk nog teveel verborgen armoede en er zijn teveel mensen met financiële zorgen. Daarom zet ik me in voor mensen die vastlopen in financiële kwesties, mensen die geldzorgen hebben of mensen die armoede kennen. Met KidsGeldwijs® wil ik graag dieper ingaan op de belangrijke startfase, het kind en de financiële opvoeding.

 

Kidsgeldwijs
Kidsgeldwijs

Ik ben mariska

Wie ik ben? Ik ben Mariska Boer. Samen met mijn lief en ons samengestelde gezin met 3 kinderen (17, 22 en 25) wonen we in het mooie Ommen.

Humor en gezelligheid vind ik erg belangrijk in het leven. Ik hou van reizen, racefietsen en fotografie. Verder vind ik het heerlijk om met mijn cabrio, samen met onze hond Cooper, naar een mooi bos of  wandelgebied te rijden om daar lekker te gaan wandelen.

Praten over geld is wat ik het liefste doe, dat zal je niet verbazen.

Meer weten over wat wij voor jou kunnen betekenen?

10 + 1 =

Bereikbaar

M-V: 8:00 – 15:30

Actief in heel

Nederland

E-mailadres

info@kidsgeldwijs.nl

Telefoonnummer

06 – 38 91 11 32