06 - 38 91 11 32 info@kidsgeldwijs.nl

Mag ik je voorstellen…

aan de meest geweldige geldcoaches van Nederland? 

Blog Kidsgeldwijs®
Maaike Verhoef

Maaike Verhoef

Erkend Hypothecair Planner en Eigenaar Advies met M.I.N.T.

 

Ik ben Maaike en mijn passie ligt in het helpen en adviseren van mensen bij het nemen van belangrijke financiële beslissingen.

Mijn missie is om zoveel mogelijk mensen te helpen een gezonde financiële situatie te bereiken en te behouden. Ik geloof dat financiële gezondheid essentieel is voor een stabiel en bevredigend leven. Omdat de basis voor onze relatie met geld al in onze jeugd wordt gelegd, wil ik mijn financiële achtergrond en kennis inzetten om kinderen en ouders bewuster te maken van de manier waarop ze met geld omgaan.

 

Contactgegevens:
www.adviesmetmint.nl
maaike@adviesmetmint.nl
076 – 20 66 028

Karin Droge-Snijder

Karin Droge-Snijder

Geldcoach & Typejuf

 

Ik ben Karin en vind het superleuk om kinderen dingen te leren waar ze écht wat aan hebben!

Met de typelessen die ik geef onder de naam Gewoon Typejuf in regio Culemborg e.o. leer ik kinderen blind typen met 10 vingers en met KidsGeldwijs maak ik kinderen (en hun ouders natuurlijk 😉) financieel bewuster.

In beide gevallen geldt; jong geleerd is oud gedaan!

 

Contactgegevens:
karin@pairwork.nl
contact@gewoontypejuf.nl
06 – 58 01 29 59 

George Kanis

George Kanis

Schrijver 'Geld komt uit de muur'

 

Als voormalig bewindvoerder heb ik veel gezinnen geholpen met schuldenproblematiek. Bij deze gezinnen waren de kinderen altijd de dupe van het slechte geldmanagement van hun ouders/opvoeders. Het is mijn persoonlijke overtuiging dat wanneer we kinderen op een jonge leeftijd al de juiste tools meegeven dat ze dan op latere leeftijd betere keuzes kunnen maken.

Als vader van een zoon van inmiddels 20 jaar heb ik zelf natuurlijk ook het e.e.a. meegemaakt en de titel van mijn boek is ooit bedacht door iets wat mijn zoon zei. Hij dacht op 8 jarige leeftijd namelijk echt dat het geld letterlijk en figuurlijk uit de muur kwam.

Van 2010 tot 2015 heb ik gewerkt als bewindvoerder en schuldhulpverlener.

Contactgegevens:
george.kanis@icloud.com
www.georgekanis.com
06 – 51 68 64 24 

Liza Trap

Liza Trap

Eigenaresse LaTrap Media

 

Mijn naam is Liza en ik vind het heel leuk om kinderen te helpen met hun persoonlijke ontwikkeling. Zo geef ik huiswerkbegeleiding op een middelbare school, maar zelf ben ik mij ook nog volop aan het ontwikkelen! Ik ben journaliste en heb mijn eigen bedrijf in mediaproducties: LaTrap Media. Ik schrijf veel en ben daarbij vooral geïnteresseerd in persoonlijke verhalen. Bij KidsGeldwijs probeer ik kinderen en jongvolwassenen te motiveren om bewuster met geld om te gaan.

Contactgegevens:
latrapmedia@gmail.com
06 – 33 27 46 51

Mireille Meijer

Mireille Meijer

De Proces Perfectionist

 

Met een opleidingsachtergrond in het sociaal werk gaat mijn hart nog steeds sneller kloppen om maatschappelijk een bijdrage te mogen leveren.

Door bij KidsGeldwijs actief te zijn geef ik hier op deze manier een fijne invulling aan.

Naast KidsGeldwijs ben ik actief als de Proces Perfectionist en help ik zelfstandig dienstverlenend ondernemers

met het vinden en aanpakken van proces gerelateerde problemen met als doel het hebben van een soepel draaiende onderneming.

Contact gegevens:
mireillemeijer@deprocesperfectionist.nl
www.deprocesperfectionist.nl
06 – 13 83 33 32

Fraukje van Est - van Eekelen

Fraukje van Est - van Eekelen

Virtueel assistent & mede-eigenaar van Wood Sensation

 

Ik ben Fraukje, virtueel assistent en mede-eigenaar van Wood Sensation. Ik ben getrouwd met Eric en we hebben twee kinderen, een dochter Bente en een zoon Ole. We gaan ons droom najagen en vanaf juli 2023 wonen wij in Frankrijk. Ik heb jaren in het onderwijs gewerkt en vind het leuk om kennis en informatie aan kinderen over te dragen. Kinderen zijn enthousiast en eerlijk.

Wat ga ik betekenen voor KidsGeldwijs? Digitaal ondersteuning bieden op diverse vlakken. Ik heb zin om aan de slag te gaan. Het doel; kinderen leren bewuster om te gaan met geld.

Contact gegevens:

Myrna van Oorschot

Myrna van Oorschot

Eigenaresse Myrna Finance & Support

 

Ik ben Myrna en moeder van 3 jonge kinderen. In het dagelijks leven ben ik werkzaam als virtueel assistent op administratief gebied met mijn onderneming Myrna Finance & Support.

Vanuit mijn onderneming help ik zelfstandig ondernemers met hun boekhouding en andere financiële zaken.

Als KidsGeldwijs coach wil ik mijn financiële achtergrond en kennis inzetten om kinderen en ouders bewuster met geld te leren omgaan.

Contact gegevens:
myrna@myrnafinance.nl
06 – 38 89 90 15 

Soraya Wegner-Andreas

Soraya Wegner-Andreas

Eigenaresse Typisch Soraya & AW SOME Virtual Assistant

 

Door mijn werkervaring als (financieel) administratief medewerker ben ik mijn bedrijf als Virtual Assistant gestart. Graag ontzorg ik ondernemers door de randzaken van hun bedrijf te automatiseren of over te nemen.

Ik heb altijd graag veel met kinderen gewerkt. Dat wilde ik graag toevoegen aan mijn bedrijf, alleen wist ik nog niet hoe.

Dat heb ik inmiddels gevonden en nu geef ik typelessen onder de naam Typisch Soraya in regio Eindhoven e.o. Ik vind het heerlijk om te werken met kinderen en ze te kunnen helpen met ontwikkelen.

KidsGeldWijs is voor mij de perfecte uitbreiding om nog meer kennis aan kinderen over te brengen.

Contact gegevens:
contact@typischsoraya.nl
06 – 53 67 57 97

 

Danielle Dols

Danielle Dols

 

Ik heb een achtergrond in Commercieel Management en veel werkervaring in projectmanagement. Daarnaast ben ik gek op kinderen iets leren. In het verleden heb ik met veel plezier gewerkt in huiswerkbegeleiding en werk nog steeds graag samen met jeugd binnen dagbesteding over verschillende onderwerpen.

KidsGeldwijs sluit op een mooie manier aan bij mijn achtergrond, maar vooral bij wat ik kids mee zou willen geven als het gaat over geld en geld mindset.

Contact gegevens:
info@danielledols.nl
06 – 43 84 69 20

 

Ook geldcoachbij Kidsgeldwijs® worden?

5 + 3 =

Bereikbaar

M-V: 8:00 – 15:30

Actief in heel

Nederland

E-mailadres

info@kidsgeldwijs.nl

Telefoonnummer

06 – 38 91 11 32