06 - 38 91 11 32 info@kidsgeldwijs.nl

Mag ik je voorstellen…

aan de meest geweldige Kidsgeldwijs® teamleden van Nederland?

Blog Kidsgeldwijs®
Saskia Veltenaar

Saskia Veltenaar

Webdesigner

 

Mariska en ik werken al zo’n 3 jaar samen. Als webdesigner bouw ik websites en online leeromgevingen. Als creatief brein ontwerp ik branding & huisstijlen, waaronder deze van Kidsgeldwijs®. En als vormgeefster maak ik de meest uiteenlopende digitale producten, waarvan een aantal je op deze website kunt vinden.

Twaalf jaar lang heb ik kinderen in de leeftijd 8 tot en met 13 typeles gegeven. Dus deze doelgroep resoneerde enorm bij mij toen Mariska over haar ideeën vertelde.

 

Contactgegevens:
saskia@deonlinetechlady 
deonlinetechlady.nl
06 – 28 63 86 05 

 

Natascha Beets

Natascha Beets

Illustrator

 

Vanaf mijn kindertijd heb ik getekend, alles wat ik zag of meemaakte werd op papier gezet en als tiener vond ik het leuk om modetekeningen te maken die ik natekende uit tijdschriften. Ook waren mijn twee katten en hond favoriete modellen.

Vanwege opleiding (op een ander creatief vlak) en later werk was er weinig tijd maar toch heb ik altijd wel schilder en/of tekencursussen gevolgd of zelfs schildervakanties. Het bleef altijd wel aanwezig.

Pas de laatste jaren maak ik bewust meer tijd om te tekenen. Dat kan een eenvoudig tekeningetje zijn van de dag, een schilderij, een digitale tekening of een illustratie in opdracht. Ik ben veelzijdig en vind het leuk om nieuwe dingen te leren en te proberen.

Via een tekeningetje wat ik had gepost op Facebook kwam Mariska bij mij terecht en het was een feest om met haar samen te werken. Nadat zij mij over haar plannen had verteld zijn we gaan brainstormen en kwam ik met het idee om de geldtypes te vertalen naar dieren met bepaalde geld eigenschappen. Met Mariska heb ik een aantal scènes bedacht die ik vervolgens digitaal heb uitgewerkt. Creatief heb ik volledig de vrije hand gekregen wat voor mij altijd heel prettig werkt.

We hopen dat jij dit programma door de kleuren en de tekeningen leuk vindt om te doen en er veel van leert want soms is het best lastig om goed met geld om te gaan.

 

Contactgegevens:
Instagram: @nataschabeets

 

Bereikbaar

M-V: 8:00 – 15:30

Actief in heel

Nederland

E-mailadres

info@kidsgeldwijs.nl

Telefoonnummer

06 – 38 91 11 32